World Federation Congress

Venue – Grand Millennium, Ballroom- 71 Mayoral Drive, Cnr Vincent Street, Auckland

Tuesday 11th March 2025

| Start time | Scheduled | Duration |
|------------|---|-----------|
| 4:30 pm | WFBSC / BSCNZ Welcome and Registration event: NZ wine and | 2.5 hours |
| • | cheese | |

Wednesday 12th March 2025

| Start time | Scheduled | Duration |
|------------|--|----------|
| 9.00am | Greetings and introduction: Kerre Woodham, Chris Tietjens, Stan Doobin | 30 min |
| 9.30am | Topic: A new approach to Robotics Speaker: Minas Liarokapis Co-Founder / CTO, Acumino Director, New Dexterity Associate Professor, The University of Auckland Chair, New Zealand - Robotics, Automation, and Sensing (NZ-RAS) | 30 min |
| 10.00am | Panel discussion: Current and future integration of Robotics within the commercial cleaning industry | 45 min |
| 10:45am | Morning Tea | 15 min |
| 11.00am | Topic: The Impact of AI on Diverse Industries and Future Prospects for Building Service Contractors Speaker: Justin Flitter Founder of NewZealand.AI Host of the AI-Roadshow.com Masterclass Events AI Keynote Speaker Director of Business | 30 min |
| 11.30am | Mentors NZ. Breakout sessions to discuss the tasks, workflows or processes you think AI could augment or automate within the industry | 30 min |
| 12.00pm | Q&A with Justin: workshop concluded | 30 min |
| 12.30pm | Lunch break | 1 hour |
| 1.30pm | Topic: A Global overview on Modern Slavery Speaker: Amy Muranko – Director of Global Impact | 30 min |
| 2.00pm | Topic: Discover the Hidden Realities of Modern Slavery Speaker: Gareth Marriott: OCS Managing Director Australasia | 30 min |
| 2.30pm | Topic: The transformational work of Global Impact and why they are our chosen charity | 10 min |

| 2.40pm | Afternoon Tea | 20 min |
|--------|--|--------|
| 3.00pm | Topic : Transformational leadership | 1 hour |
| | Speaker : Bruce Cotterill; five-time CEO, published author, and professional director, Bruce will share insights on transformational leadership | |
| 4:00pm | Close of day – recap from Kerre Woodham | 15 min |

Dinner - Auckland Museum

| 6.00 pm | Welcome drinks, cultural welcome |
|-------------|--|
| 7.00pm–12pm | Dinner at "Under the Dome", 3 course meal and live music |

Thursday 13th March 2025

| Start time | Scheduled | Duration |
|------------|---|----------|
| 9.00am | Greetings | 15 min |
| 9:30am | Topic: Global Sustainability and Legislation: Trends, Expectations, and Impacts on Business Reporting. | 30 min |
| | Speaker: Martin Fryer - Head of Strategy and Disclosers Think Step, (4) Martin Fryer MBA LinkedIn | |
| 10am | Panel discussion: Industry experts share their Perspectives on Sustainability reporting | 30 min |
| 10.45am | Morning Tea | 30 min |
| 11:00am | Speaker: Harold Hillman - Ed.M. from Harvard University and a Ph.D. in clinical psychology from the University of Pittsburgh (USA). https://www.drharoldhillman.com/, https://www.celebrityspeakers.co.nz/speakers/harold-hillman | 1 hour |
| 12.15pm | Lunch | 1 hour |
| 1:00pm | Topic: Detecting Deception | 1 hour |
| | Speaker: Trevor Slater; Chief Operations Officer of the Resolution Institute and is the manager of Restorative Justice training and accreditation services in Aotearoa New Zealand; https://nz.linkedin.com/in/trevor-slater-04b3b231 | |
| 2:00pm | Afternoon Tea | 1hour |
| 3:00pm | Panel discussion: A round up of key learnings from the WFBSC leaders - congress 2025 highlights | 1 hour |
| | Moderator: Kerre Woodham - Well-known New Zealand journalist, radio presenter, author, and columnist | |

| 4:00pm | Crowd address – NZ National President / WFBSC Stan Dooban Global President | 15 min |
|--------|---|--------|
| 4:15pm | Kerre McIvor - Close of conference | 15 min |